Cum sa generezi mai multe link-uri pentru pagina ta

Generarea de link-uri catre pagina ta din partea altor pagini de internet relevante pentru afacerea ta poate sa iti aduca mai multi vizitatori / potentiali clienti si sa iti imbunatateasca pozitionarea in cadrul motoarelor de cautare. Acesta este un aspect important al optimizarii paginii de internet (SEO).

Read More

Strategii SEO pentru detinatorii de pagini Facebook

Se pare ca pentru multi dintre cei care au o mica afacere (mai ales daca aceasta este online), Pagina de Facebook devine aproape la fel de importanta ca si pagina de internet (homepage). Cei de la Facebook au dezvoltat cateva oportunitati noi pentru segmentul de Pages (pagini pentru afaceri) pentru a genera mai mult trafic prin intermediul metodelor de SEO (search engine optimization) testate de ei.

Read More

Imprieteneste-te cu Google

Oamenii cauta in ziua de azi mai mult decat oricand pe internet produse si servicii. Tu ce poti spune despre afacerea ta, este aceasta vizibila online?

Ai inclus in strategiile tale de marketing si optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) ? Google inca acorda o importanta ridicata link-urilor (75%) in ceea ce priveste algoritmul pentru PageRank. Chiar si dupa celebrele actualizari Panda si Pinguin, diferenta o face calitatea si nu cantitatea.

Read More

20 de metode pentru promovarea afacerii tale online si offline

Promovare offline

1. Puneti intotdeauna URL-ul dumneavoastra (pagina de internet) in antetul documentelor, pe cartile de vizita si in semnatura de e-mail – si oriunde altundeva potentialii vizitatori pot sa vada adresa dumneavoastra.

Read More